Tüm Zamanların En iyi Erotik Filmleri

07 Ara 2019
Filmci BABA

Erotik film, film kategorilerinden en çok tercih edilen ve izlenen olmuştur.Bazı erotik filmler, sansasyonelliği yüzünden yıllarca konuşulmuş ve tartışılmıştır. Bazı ülkelerde yasaklandığı bile olmuştur.Günümüzde erotik film, bir hayli fazlalaştı ve ilgi alaka arttı.Bu yüzden şehvetin, arzunun, cinsel isteğin, kısacası insanın erotik filmde aradığı her şeyi bulması, erotik filmleri ayrı bir yere koyuyor.

Kısaca size Erotik  kelimesinin biraz açılımını yapayım; Erotizm, Eski Yunan mitolojisinden gelmektedir.Aşk tanrısı Eros‘tan yola çıkarak türetilmiş ve ismini almıştır.Anlam olarak dişi bireyin ve erkek bireyin aralarında cinsel olarak yakınlaşması, insanların arasında sevgi ve aşkı kapsamaktadır.

Erotik film izlemek isteyenler için, aklımıza gelen kült olmuş en iyi ve en çok izlenen Erotik filmleri sizler için hazırladık.Listelediğimiz erotik film önerileri;

1- AFTER

After Film Konusu; Gizemli bir delikanlı ile tanıştıktan sonra hayatı değişen genç kızın hikayesi. Üniversite öğrencisi olan Tessa, iyi niyetli ve genç bir kızdır.Henüz lise mezuniyetinin ardından üniversitedeki ilk yılının ilk döneminde, hızla adapte olmuştur.Mükemmel ders notları, rahat bir yaşamı ve sevimli bir sevgilisi olan Tessa’nın hayatı yolunda gitmektedir.Liseden beri birlikte After olduğu sevgilisine sadakati, derslerine sorumluluğu ve ailesine duyduğu saygı ortamı Hardin Scott adındaki genç delikanlı ile tanışması sonucu altüst olur.Bu delikanlı ile birlikte cinselliği ve kimseyle kuramadığı bağı kurmuştur.

 

After filmini izlemek için tıkla

2- Curiosa

Curiosa Film Konusu; Gerçek bir olaydan esinlenen Curiosa filmi, Babasının borcunu ödeyebilmek için istemediği bir adamla evlenen kadın, Erotomani olan bir adama aşıktır.Bu adam uzun bir yolculuktan sonra yalnız dönmez ve  yanında genç ve alımlı bir kadın getirir.Bunu gören Marie de Heredia, kıskançlığına hakim olamayınca aralarındaki eski tutkulu aşk tekrar alevlenir.Aralarında alevlenen bu aşk, sevgi ve erotizm dolu anlar doğurur.

3- Malena

Malena Film Konusu; Dünya, ülkeler arasındaki problemlerden ötürü büyük bir savaşın gölgesindedir.Bu iğrençleşen dünyada gençliğine ulaşmaya çalışan bir çocuğun, kasabaya gelen, güzeller güzeli genç bir kadın olan Malena‘ya aşık olması ve erkekliğini bulmasıdır. Malena, tüm güzelliğiyle faşist bir İtalyan kasabasını derinden etkilemekte ver kasabadaki her erkeğin arzusu haline gelmiştir.Kasabayı birbirine düşüren genç, seksi ve dul kadın, bu kasabanın simgesi olacaktır.

Malena filmini izlemek için tıkla

 

 

4- Günahkar

Günahkar Film Konusu; Julia isimli genç ve güzel olan esrarengiz kadın, Luis Antonio Vargas isimli bir adamın aklını başından alarak ona bir takım sahtekarlık olayları bulaştırır.Bu adam artık geri dönemeyeceği suçlar işlemiştir.Asıl şoku ise, uğrunda her şeyini verebileceği Julia’nın aslında kendisine aşık olmadığını öğrenince yaşamaktadır.Adamın tek amacı, kendisini kandıran Günahkar kadından ağır bir intikam almaktır.

Günahkar filmini izlemek için tıkla

 

 

5- Amar

Amar Film Konusu; Laure ve Carlos birbirini çok seven bir çifttir.Uzun süredir birlikte olan bu gençler, her hafta sonu bir araya gelerek seks yapmaktadırlar.Birbirlerine hiç ayrılmayacaklarına dair Amar bir söz vermişlerdir.Bu iki sevgilinin seks hayatları sıradanlaştığı için farklı deneyimler yaşamak istemektedirler.Bunun için her türlü fantezi ve erotizm konusunda kendilerini geliştirmek isterler.

Amar filmini izlemek için tıkla

 

 

 

  • Yorumlar
  • Henüz hiç yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yapan sen olmak istemez misin?

    window.dataLayer = window.dataLayer || []; function gtag(){dataLayer.push(arguments);} gtag('js', new Date());gtag('config', 'G-5GPQELQMFH');